Küldetésünk

Küldetésünk, hogy kisgyermekes családok számára olyan játék kínálatot hozzunk létre a webshopunkban, mely elemei kellőképp változatosak, egyaránt kínálnak egyéni és közös tevékenységre alkalmas lehetőséget.

Szeretnénk, hogy termékeink mind az egyéni, mind a közös játék során egyaránt nyújtsanak biztonságot, jókedvet és fejlődési lehetőséget számotokra.

Számunkra a környezettudatosság túlmutat az anyaghasználaton, így a magas minőség és minél természetesebb anyagok felhasználása mellett ugyanolyan fontos értéket képvisel a termék minél hosszabban való kihasználhatósága.

 Így a multifunkciós és a nyitott végű játékokra, ahol a használatnak a képzelet szab határt, nagy hangsúlyt fektetünk.

Számunkra Ti és Szeretteitek is egyformán fontosak:

“Sziasztok!
Köszönjük a meghívást Lacus első születésnapjára! Az ajándéka miatt keresünk Titeket, tudnátok segíteni, mi az, aminek Ti és Lacus is egyaránt örülne?"

Minél nagyobb a család, annál nehezebb választ adni a kérdésre és a családi meglepetés erejét is elveszítheti, ha az ünnep minden részlete ismert.Éppen ezért is igyekszünk azon, hogy kínálatunk magas minőségű termékeket gyártó márkák itthon kevésbé, vagy egyáltalán nem elérhető játékait tartalmazza igen nagy arányban, hogy…

Igen, ez pontosan azért fontos számunkra…

…hogy webshopunk ajándék ötlettárként is funkcionálhasson Szeretteitek számára!

Természetesen akkor, ha Nektek tetszik a kínálat (mi ezen dolgozunk! ) és így elkülditek a shop linkjét számukra.

Egyedi igény szerint is bátran megkereshettek, ígérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk forgalmazott márkák közül beszerezzük a kiszemeltet még akkor is, ha jelenleg nálunk sem kapható! :

  Szeretettel,

Betti és Miki